Bekrić: Danas nema favorita

Premijer liga, 19. kolo

Bekrić: Danas nema favorita

Adnan Beganović

Nakon što su jučer Široki Brijeg i Borac remizirali na Pecari, današnji duel Zrinjskog i Željezničara još više je dobio na težini.

Željezničar igra u izvrsnoj formi, a već od petka izabranici Amara Osima nalaze se u Međugorju gdje su se pripremali za današnji susret.Jedan od najboljih igrača Željezničara i fudbaler od čijeg raspoloženja umnogome zavisi igra sarajevske momčadi, Samir Bekrić, za SportSport.ba izjavio je da on i njegovi saigrači mogu Mostar napustiti neporaženi.

"Mislim da u današnjem susretu nema favorita. Mi igramo u izvrsnoj formi, a i Zrinjski je sasvim sigurno jako kvalitetna momčad. Igrat ćemo svoju prepoznatljivu igru i uvjeren sam da možemo neporaženi napustiti Mostar", rekao je Bekrić za naš portal i dodao:

"Pored naših dobrih igara nekako nam u proljetnom dijelu prvenstva na ruku idu i rezultati iz ostalih susreta i zbog remija u Širokom Brijegu naš duel sa Zrinjskim još više dobija na težini. Vrijeme provedeno u Međugorju iskoristili smo na najbolji mogući način i mogu vam reći da je naš dolazak u Hercegovinu bio pravi potez."

Veliki broj navijača Željezničara najavio je svoj dolazak u Mostar, a Bekrić ističe da bez njihove podrške ne bi bilo ni dobrih igara njega i njegovih saigrača.

"Oni su u svakom susretu naš 12. igrač i siguran sam da će tako biti i danas. Njihova podrška daje nam snagu i ja mogu obećati da ćemo mi sve dati od sebe da ih i danas obradujemo", zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.