)
Bekrić: Dobro je, ali može još bolje

Zadovoljstvo u taboru Željezničara

Bekrić: Dobro je, ali može još bolje

Adnan Beganović

Jedan od najboljih pojedinaca na sinoćnjem susretu Željezničara i Čelika, Samir Bekrić, u razgovoru za naš portal istakao je da je zadovoljan onim što su oni njegovi saigrači sinoć prikazali, ali je i naglasio da Željezničar može i mora još bolje.

"Mislim da je utakmica bila i više nego dobra i da smo mi na kraju sasvim zasluženo slavili. Čelik se na Grbavicu došao nadigravati i pokazao se u dobrom svjetlu i doista mi nije jasno kako se nalazi na samom dnu premijerligaške tabele. Zeničani imaju dobru ekipu i dobrog trenera te sam siguran da će se na kraju, ipak, uspjeti izvući iz nezavidne situacije", rekao je za SportSport.ba Samir Bekrić i dodao:

"Nama je u ovom trenutku najbitnije da smo pobjedom ušli u proljetni dio prvenstva. Mislim da su svi momci dali sve od sebe te da smo zadovoljili ukuse našh vjernih navijača. Dobro smo se spremili i to se već vidjelo na sinoćnjoj utakmici, a siguran sam da će naša forma rasti kako prvenstvo bude odmicalo."

Bekrić je sinoć sasvim sigurno bio jedan od najboljih pojedinaca na utakmici. Nosio je igru Željezničara, a sam ističe da je zadovoljan svojom predstavom, ali da može još i bolje.

"Odradio sam ove pripreme maksimalno i to se mora osjetiti. Zadovoljan sam onim što sam sinoć pokazao, a nadam se da su i šef i naši navijači zadovoljni. Mogu još bolje, a to će se vidjeti u našim narednim susretima. Čelik smo apsolvirali, sada sljedi Široki. Idemo se na Pecaru nadigravati i smatram da uz dobru igru i veliko zalaganje možemo ostati neporaženi u Široko Brijegu", zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti