Bekrić: Došao sam da vratimo titulu na Grbavicu
Bekrić nakon potpisa ugovora

Veliko pojačanje predstavljeno u Plavom salonu

Bekrić: Došao sam da vratimo titulu na Grbavicu

Danas je u prostorijama FK Željezničar svečano predstavljeno novo pojačanje tima sa Grbavice, povratnik u ekipu, Samir Bekrić.

Bekrić je sa svojm nekadašnjim klubom potpisao ugovor na godinu i pol, te će bez ikakve sumnje predstavljati veliko pojačanje za ekipu menadžera Amra Osima.

"Veoma mi je drago što sam ponovo tu. Sretan sam što sam tu i mogu obećati da ću dati sve od sebe da titulu vratimo na Grbavicu. Siguran sam da to možemo i napraviti, te da ćemo na kraju sezone obradovati naše navijače. Ekipa je mnogo dobra, a šef je to sve odlično posložio. Nije tu neka velika razlika, ima dosta igrača koji su igrali samnom u Želji prije dvije godine, a ima i novih igrača koji su podigli igru na jedan veći nivo", rekao je, između ostalog, na današnjem predstavljanju u Plavom salonu Samir Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.