Bekrić: Došli smo u Tuzlu po bodove

Optimizam u redovima Željezničara

Bekrić: Došli smo u Tuzlu po bodove

Adnan Beganović

Današnje 24. kolo Premijer lige BiH donosi nam nekoliko zanimljivih utakmica. Pored duela Veleža i Zrinjskog, te Sarajeva i Širokog Brijega, mnogo pažnje u bh. sportskoj javnosti izaziva i duel Slobode i Željezničara.

Izabranici Amara Osima već dugo ne znaju za poraz, a današnji duel sa Slobodom od velike je važnosti za momčad s Grbavice. Eventualni bod u ovoj utakmici približio bi Željezničar naslovu, no u taboru sarajevske momčadi nadaju se i novoj "trici".

"Atmosfera u ekipi nakon pobjede nad Borcem je doista fenomenalna. Nalazimo se u pobjedničkoj seriji i uvjeren sam da ćemo istu nastaviti u Tuzli. Jednostavno, igre koje pružamo razlog su mog optimizma", rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara Samir Bekrić i dodao:

"Svjesni smo da su i Slobodi bodovi prijeko potrebni, no to nas u ovom trenutku ne interesira previše. Mislim da na gostovanjima igramo možda i bolje nego na Grbavici, pa sam zbog toga uvjeren u pozitivan rezultat. Bod bi za nas bio velik kao kuća, no mi želimo tri. Nemamo šta skrivati. U Tuzlu smo došli po bodove."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.