Bekrić: Imam ponuda i iz BiH, želim što prije se priključiti svom novom klubu
Sa Plavima je osvojio četiri trofeja, a jučer je odlučio napustiti Grbavicu

Iskusni vezista govorio za SportSport.ba

Bekrić: Imam ponuda i iz BiH, želim što prije se priključiti svom novom klubu

Samir Mlaćo

Iskusni vezista Samir Bekrić jučer se i zvanično razišao sa FK Željezničar. Bekrić je potpisao prijevremeni raskid saradnje i tako postao slobodan nogometaš. Popularni Tuce na Grbavicu se vratio iz uzbekistanskog Bunyodkora, međutim u posljednje vrijeme nije se naigrao, pa je razlaz sa Željezničarom bio neminovan.

Ljubimac Manijaka tako će krenuti u potragu za novim klubom, a za SportSport.ba je priznao da je odmah po razlazu sa Plavima dobio veliki broj poziva klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima.

"Bilo je tu i ranije poziva, ali ja sam bio ugovorom vezan za Željezničar, te nisam želio sa nekim razgovarati i nešto obećavati. Sada sam slobodan, poziva ima, a na meni je da brzo odlučim. Spreman sam, vrijedno sam radio i odmah želim da se priključim svom novom timu", istakao je Bekrić, te ipak pristao otkriti gdje bi možda mogao nastaviti karijeru.

"Zvali su me klubovi iz Azije, tamo sam već igrao i dobro me poznaju. Ipak, nisam baš za odlazak tako daleko jer mi je porodica prioritet. Finansijski sam hvala Bogu neovisan, tako da mogu da razmislim i odlučim šta je najbolje. Moram priznati da je bilo poziva i iz BiH i ne isključujem mogućnost da ostanem u našoj zemlji. Bilo kako bili, želim da se sve riješi što prije", dodao je Bekrić koji se sa Željezničarom osvojio tri titule prvaka i jedan trofej Kupa, što je svakako uspjeh vrijedan hvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Željezničara, Bekrić je nosio i dres OFK Gradina, gdje je i ponikao, te Incheon Utd, Tobol Kostanaya, Mes Kermana, Fajr Sepasija, te Bunyodkora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi