Bekrić još uvijek vaga, želi biti blizu kuće

Ponuda ima, odluku još nije donio

Bekrić još uvijek vaga, želi biti blizu kuće

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Samir Bekrić, nakon rastanka sa kazahstanskim Tobolom još uvijek nije dogovorio saradnju niti sa jednim klubom. Naime, kako sam ističe za SportSport.ba imao je nekoliko ponuda, no niti jedna nije zadovoljila njegove apetite.

"Još uvijek nemam klub, ali ne opterećujem se previše. Ponuda ima, izabrat ću onu najbolju. Istina, imao sam konkretnu ponudu iz Mađarske, ali nije zadovoljila moje apetite", istakao je Bekrić za SportSport.ba.

Sjajni veznjak iako još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru marljivo trenira kod kuće sa privatnim trenerom.

"Svaki dan sam na treningu i mogu vam reći da sam u dobroj fizičkoj kondiciji. Nigdje nisam išao iz Bosne i Hercegovine, a ubrzo ću donijeti odluku o tome gdje ću nastaviti karijeru. Iskreno, želim biti blizu kuće pa ćemo vidjeti", rekao je Bekrić.

Navijači Željezničara sasvim sigurno bi Bekrića željeli ponovo vidjeti u plavom dresu, a ni on nikad nije odbacio takvu mogućnost.

"Najljepše godine u karijeri proveo sam u Željezničaru. Nikad se ne zna, možda se i vratim na Grbavicu. Sa šefom Amarom Osimom sam u kontaktu skoro svaki dan otkako sam otišao u Južnu Koreju. Pričamo o svemu", zaključuje Bekrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.