Bekrić: Moramo biti bolji nego u subotu želimo li proći

Željezničar protiv Olimpica u Kupu

Bekrić: Moramo biti bolji nego u subotu želimo li proći

Željezničar je u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine za protivnika dobio ekipu Olimpica, s kojom je snage odmjerio u minulom kolu Premijer fudbalske lige BiH.

Sarajevski plavi su sa minimalnih 1:0 prošlog vikenda na svojoj Grbavici savladali Olimpic, a sada će i u Kupu protiv istog protivnika tražiti prolaz u polufinale.

Vezni igrač tima sa Grbavice Samir Bekrić vjeruje kako njegova ekipa ima dovoljno kvaliteta da prođe Olimpic, ali da mora igrati bolje nego za vikend kada su Vukovi gostovali na Grbavici u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Naš je cilj jasan, a to je otići do kraja i osvojiti Kup. Jednostavno, moramo učiniti sve da pobijedimo. Olimpic je pokazao da se radi o jednoj zaista dobroj ekipi, koju nije nimalo lako pobijediti", kaže Samir Bekrić u razgovoru za SportSport.ba.

"Igrali smo ovog vikenda sa Olimpicom, ali moramo biti mnogo bolji nego u tom susretu želimo li proći u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine. Uvjeren sam da to i možemo, te da ćemo osvojiti i ovaj trofej na kraju sezone", dodao je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.