Bekrić najavljuje trijumf

Uoči večerašnjeg susreta

Bekrić najavljuje trijumf

Adnan Beganović

U okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine večeras u 18 sati na Grbavici će snage odmjeriti domaći Željezničar i hit sezone, mostarski Velež.

Željezničar je u prvom susretu u Vrapčićima ostao neporažen, pa samim tim u večerašnji duel ulazi kao blagi favorit.

„Imamo pozitivan rezultat iz Mostara i nadam se da ćemo uz pomoć naših vjernih navijača uspjeti pobijediti te tako osigurati nastup u četvrtfinalu Kupa“, rekao je za naš portal Samir Bekrić te dodao:

„Nalazimo se u maloj krizi, ali sam uvjeren da će večerašnja utakmica nagovijestiti naš izlazak iz iste. Cijenim Velež i respektujem ono što su postigli u dosadašnjem dijelu sezone, no mislim da Rođeni nemaju šta tražiti na Grbavici“.

Revanš susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Veleža počinje u 18 sati, a pravdu će dijeliti Predrag Stankić iz Bijeljine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije