Bekrić: Nema euforije, idemo dalje

Plavi voz nezaustavljiv

Bekrić: Nema euforije, idemo dalje

Adnan Beganović

Današnjim trijumfom u duelu sa Rudarom sarajevski Željezničar se učvrstio na čelu premijerligaške karavane.

Plavi su golovima Bešlije i Bekrića došli do bodova, a strijelac drugog pogotka Samir Bekrić odmah nakon susreta za SportSport.ba je istako da je pobjeda Željezničara sasvim zaslužena.

"Ostvarilo se ono što sam vam danas rekao. Došli smo po pobjedu i do iste smo došli sasvim zasluženo. Utakmica nije bila na visokom nivou, no to je sada najmanje bitno", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:

"Domaći fudbaleri su igrali previše grubo. Svjestan sam da im gori pod nogoma, no, ipak, to nije nikakvo opravdanje za grubu igru. Međutim, izdržali smo sve, čekali smo svoje prilike koje smo iskoristili i zasluženo slavili. Ova pobjeda je najbolji poklon našim vjernim navijačima."

Nakon današnjeg trijumfa Željezničar je najveći favoriti za osvajanje titule, mada igrači i stručni štab momčadi sa Grbavice ne žele još razmišljeti o tome.

"Ovaj trijumf nam nogo znači u borbi za vrh, no vjerujte mi da još ne razmišljamo o tituli. Idemo od utakmice do utakmice i tako će biti do kraja. U idućem kolu igramo sa Borcem i očekujem punu Grbavicu. Uvjeren sam da naša serija neće stati niti u duelu sa Banjalučanima", zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.