Bekrić: San mi je vratiti se na Grbavicu
Bekrić je sa dosta uspjeha nosio plavi dres

Željezničar zainteresovan za povratak bivšeg igrača

Bekrić: San mi je vratiti se na Grbavicu

Samir Bekrić trenutno se nalazi u Sarajevu na odmoru i razmatra nekoliko ponuda među kojima je i ona Željezničara za koji je nastupao od 2007.do 2010. godine.

Bekrić je nedavno prekinuo saradnju sa Tobolom, iako je kazahstanski klub nekadašnjem članu Željezničara nudio produživanje ugovora.

"Tobol mi je ponudio produživanje ugovora, ali iako imaju dobru ekipu, odbio sam to. Predaleko sam od kuće i ostanak tamo mi nije bio opcija. Imam ponude nekoliko klubova i u narednom periodu odlučit ću gdje ću nastaviti karijeru", rekao je Bekrić za SportSport.ba.

Među klubovima koji žele Bekrića u svojim redovima je i Željezničar, igrač koji je upisao i jedan nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine rekao je da bi mu je san povratak na Grbavicu.

"Da, Željo je zainteresovan za mene. Uvijek sam imao poseban odnos sa čelnicima tim sa Grbavice. San bi mi bio da se vratim u Želju. Ipak, vidjet ćemo u narednim danima gdje ću nastaviti karijeru", dodao je Bekrić, koji je 2010. godine sa Grbavice preselio u Incheon iz kojeg je prešao u Tobol godinu nakon toga.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.