Iskusni vezista Plavih sa Grbavice

Bekrić: Sutra moramo pokazati svoje pravo lice

Samir Mlaćo

Iskusni vezista Željezničara Samir Bekrić govorio je danas za medije u najavi gostovanja svog tima ekipi Viteza. 

Fudbaleri Željezničara ne pružaju partije kakve od njih očekuje armija navijača, a već sutra će za rivala imati protivnika koja im je u prvom međusobnom duelu iz Doline ćupova uzeo sva tri boda. 

  "Jako važna utakmica za nas, te se ja nadam da ćemo sutra pokazati svoje pravo lice i odigrati dobru utakmicu,  kako bi došli do tri boda. Morali smo se na mini pripremama skupiti i da ove tri utakmice odradimo na najbolji mogući način. U Međugorju je sve proteklo na jedan sjajan način i shvatili smo u kakvoj smo situaciji", istakao je Bekrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar i Vitez se dobro poznaju, ali Bekrić nije želio previše gledati na snagu sutrašnjeg protivnika.

"Vitez poznajemo,  ali ja ne bih puno gledao na njih. Vitezu svaka čast, ali mi se moramo skoncentrisati na našu igru i ako budemo pravi mislim da neće biti problema", dodao je iskusni vezista. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi