Bekrić: Teško se mogu zamisliti u dresu Sarajeva

"Protiv Veleža moramo biti maksimalno obziljni"

Bekrić: Teško se mogu zamisliti u dresu Sarajeva

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Veznjak Željezničara Samir Bekrić izjavio je da mu je teško što nije igrao u derbiju, ali da će mu gol protiv Olimpica puno pomoći, te je istakao da je skoro nemoguće da igra u Sarajevu.

Bekrić nije u posljednje vrijeme standardan, no iskorsitio je svoju šansu protiv Olimpica u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH, kada je ušao u igru i zabio za pobjedu Plavih. 

 

"Prije svega želim istaći da mi je bilo teško što nisam igrao u derbiju, ali takav je život fudbalera. Moram izvući pouke iz toga i vratiti se što jači. Mnogo će mi pomoći pogodak protiv Olimpica, a svojim radom na treninzima i zalaganjem na utakmicama potrudit ću se da opravdam menadžerovo povjerenje", kazao je Bekrić, a zatim se osvrnuo na nedjeljnu utakmicu s Veležom:

 

"U svaku utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno, pa tako i u ovu s Veležom. Mislim da je sve do nas i ukoliko budemo maksimalno skoncetrisani i borbeni, siguran sam da ćemo slaviti. Bojim se samo nas, da mi ne bi zakazali".

 

Jedan od novinara na press konferenciji upitao je Bekrića postoji li mogućnost da u bliskoj budućnosti obuče dres Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Teško, jako, jako teško. Volim Željezničar i otkad znam za sebe navijam za taj klub. Ovdje mi je lijepo, navijači me obožavaju, kao i ja njih. Tako da se ne vidim u drugom klubu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.