Bekrić: Večeras ćemo pokazati kvalitet

Uoči prvog finalnog susreta

Bekrić: Večeras ćemo pokazati kvalitet

Adnan Beganović

Večeras će u Banja Luci prvi finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine odigrati domaći Borac i Željezničar, a sasvim sigurno prvo ime momčadi s Grbavice, Samir Bekrić, uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do pozitivnog rezultata.

"Jučer smo u Banja Luci odradili jedan trening i spremni očekujemo početak susreta. Nestrpljivi smo i vjerujte mi da svi željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:

"Mi cijelo proljeće igramo u dobroj formi i nadam se da ćemo i večeras pokazati svoje pravo lice. Svjesni smo šta nam donosi finale Kupa, kao što smo i svjesni kvalitete našeg protivnika, no mislim da smo u ovom trenutku bolji i da ćemo to pokazati u ova dva duela."

Veznjak Željezničara uvjeren je da bi u slučaju jednog pogotka u Banja Luci put za osvajanje Kupa Željezničaru bio dosta olakšan.

"Cilj nam je zabiti barem jedan pogodak, a uvjeren sam da u slučaju takvog scenarija ne možemo izgubiti. Ukoliko se u Sarajevo vratimo neporaženi, Borac na prepunoj Grbavici nema šta tražiti jer mi pred svojim vjernim navijačima ne znamo i ne smijemo zakazati", zakljućio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.