Bekrić: Vratićemo ono što nam pripada

Veliko pojačanje Željezničara za SportSport.ba

Bekrić: Vratićemo ono što nam pripada

Najzvučnije pojačanje ove sezone u premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine ugrabio je sarajevski Željezničar.

Nekadašnja vedeta kluba sa Grbavice, Samir Bekrić, ponovo se vratio u staro jato, te će u narednom periodu nositi dres sarajevskog Željezničara.

"Nisam još zvanično ništa potpisao, ali to je to. Sutra bih trebao sjesti sa menadžerom Amarom Osimom i ozvaničiti saradnju", kaže Bekrić na početku razgovora za SportSport.ba.

"Želja mi da sa Željom ispunim sve snove navijača, da vratimo ono što pripada Željezničaru. Navijači ovog kluba, ali i svi u Želji, su zaslužili trofeje i uspjehe. Naravno, sada će biti teško, jer će svaka ekipa protiv nas igrati sa 100 odsto mogućnosti, pa i više. Ipak, sve je do nas i mislim da možemo do duple krune", dodao je Bekrić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.