Bekrić: Želimo vratiti titulu na Grbavicu

Miljenik navijača se vratio kući

Bekrić: Želimo vratiti titulu na Grbavicu

Endin Čaušević

Samir Bekrić danas je potpisao ugovor sa FK Željezničar, te se tako ponovo vratio na Grbavicu.

Bekrić je sa Plavima potpisao ugovor na tri i pol godine, te je u razgovoru za SportSport.ba kazao da namjerava ovaj put ostati duže na Grbavici.

"Uvijek se lijepo vratiti kući i to je poseban osjećaj za mene. Želim da se zahvalim svim navijačima, Edisu Mulaliću i cijelom klubu jer su me željeli odmah i sve smo brzo dogovorili. Gradi se novi projekat i žele da ja budem na čelu toga i to je velika čast za mene. Povratak u Želju je bila moja želja i sretan sam što sam ponovo na Grbavici", rekao je Bekrić.

On će u Željezničaru na leđima nositi broj 10, te je dodao da mu je sada najvažnije da se dobro spremi pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Prvo želim dobro da se spremim za nastavak sezone. Sigurno da očekujemo dobar rezultat do kraja sezone, a najvažnije nam je da vratimo navijače na stadion. Sezona je duga i nije još ništa izgubljeno. Navijači su naš najvažniji faktor i siguran sam da uz njihovu podršku možemo napraviti dobre rezultate. Prioritet je da vratimo titulu na Grbavicu", kazao je Bekrić, te dodao:

"Kada sam prvi put otišao sa Grbavice bili smo prvaci. Onda smo dvije godine bili bez titule i ponovo sam se vratio na Grbavicu i u narednoj sezoni smo osvojili duplu krunu. Ne znam je li to do mene, ali nadam se da će se to opet ponoviti", dodaje Bekrić.

Fudbaler Željezničara na kraju razgovora kazao je da ovaj put sigurno ostaje duže na Grbavici, jer želi biti blizu svoje porodice i prijatelja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sada se sve nekako poklopilo. Nemam namjeru da idem s Grbavice ponovo, želim da sam bliže kući i zbog toga sam potpisao duži ugovor sa Željom", zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi