Belammy blizu Tottenhama
Belammy - od januara najvjerovatnije novi član Spursa

Belammy blizu Tottenhama

A. Beganović

Craig Belammy po svemu sudeći nakon neslavne epizode u West Hamu postat će u januaru novi član Tottenhama.

Nakon što su u West Hamu najavili da prodaju Belammyja i da je njegova cijena 12 miliona eura u otočkim medijama pojavila se informacija da je Redknapp spreman platiti traženi iznos i u redove Spursa dovesti Belammyja.

Tottenham je najavio kupovinu napadača i prema svemu sudeći ta najava će se ostvariti jer, kako navode otočki mediji, Belammy je upravo ono što traži Redknapp, iskusan, probojan, dobro taktički obučen i s obzirom da će se Spursi najvjerovatnije do kraja prvenstva boriti da sačuvaju premierligaški status, Belammy je ono što im treba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.