Bellamy i Agger spremni za Wembley

Bellamy i Agger spremni za Wembley

Liverpoolov duo, Craig Bellamy i Daniel Agger, trebao bi biti spreman za nedjeljno finale Carling kupa protiv Cardiff Cityja.

Velški napadač i danski stoper propustili su susret protiv Brightona u nedjelju u okviru FA kupa, u kojem su Redsi slavili sa 6:1.

"Nismo imali povreda u susretu sa Brihgtonom, ali imali smo problema u petak i subotu sa Bellamyjem i Aggerom", rekao je Kenny Dalglish.

"Morat ćemo vidjeti kako su, ali trebali bi biti spremni za nedjeljnu utakmicu", rekao je menadžer Liverpoola.

Bellamy je u sjajnoj formi ove sezone, nakon što je došao iz Manchester Cityja kao slobodan igrač i ponovo zaigrao u dresu Redsa, dok je Agger formirao sjajnu saradnju sa Martinom Škrtelom u zadnjoj liniji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.