Bellamy sutra na treningu Cityja?

Bellamy sutra na treningu Cityja?

E. Škorić

Craig Bellamy će se, ipak, sutra pojaviti na treningu Manchester Cityja, unatoč činjenici da je odlučio napustiti Građane i vratiti se u rodni Cardiff.

Naime, Manchester Cityje je prije nekoliko dana odlučio Bellamyja "eliminisati" iz igračkog kadra, a trener Roberto Mancini je Velšaninu poručio da trenira sa drugom ekipom.

Bivši ofanzivac Liverpoola i Newcastlea je planuo, te se vratio u rodni Wales, gdje je odlučio trenirati sa drugoligašem Cardiff Cityjem. Iako ga ugovor sa Građanima veže do 2013. godine, velike su šanse da već do kraja ljetnog prelaznog roka napusti Manchester. Uostalom, već ga spremno očekuju Fulham, Tottenham, Celtic i Sunderand.

Međutim, Sky Sport piše kako će se Bellamy sutra pojaviti na treningu Cityja. Svakako će biti zanimljivo pratiti daljni razvoj situacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.