Belošević: Derbi će biti pravi spektakl

Najbolji strijelac Premier lige uoči 100. vječitog derbija

Belošević: Derbi će biti pravi spektakl

Ovog vikenda odigrat će se jubilarni 100. gradski derbi između Sarajeva i Željezničara, a atmosfera pred ovaj susret je svakim danom sve zagrijanija.

Svoj komentar o dosadašnjem toku sezone, remiju protiv Zvijezde i naravno predstojećem derbiju dao je jedan od najboljih igrača Sarajeva i najbolji strijelac dosadašnjeg toka sezone, Zoran Belošević.

 

"Nismo zadovoljni. Očekivali smo sva tri boda. Prvi smo na tabeli i svakako nismo zadovoljni samo bodom. Imali smo igrača više i povoljan rezultat i trebali smo sve da ranije riješimo", rekao je Belošević o utakmici u Gradačcu na početku razgovora za SportSport.ba

 

Sjajni fudbaler bordo momčadi je nakon toga dao svoje viđenje 100. gradskog derbija.

 

"Ovo je 100. derbi i veoma je važan susret. Igramo dobro, a i Željezničar se diže i mislim da će utakmica biti pravi spektakl. Vjerujem da će biti dosta golova. Nadam se više u njihovoj mreži".

 

Belošević je trenutno prvi strijelac Premijer lige, a golovi u derbiju mu nisu strana stvar budući da je i prošle sezone na Koševu postigao prelijep pogodak za bordo momčad. Ipak, kako sam kaže, bitna mu je samo pobjeda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Iskreno, ne razmišljam da li ću postići pogodak. Ko god da postigne gol biće mi drago, a pobjeda i tri boda su najvažniji", rekao je Belošević na kraju rezgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti