Belošević: Obostrana želja je nastavak saradnje

Gotovo sigurno ostaje u Sarajevu

Belošević: Obostrana želja je nastavak saradnje

Adnan Beganović

"Ne znam ni sam odakle su procurile te netačne informacije o mom odlasku iz Sarajeva. Istina je da meni ugovor ističe u januaru, ali kako sada stvari stoje i dalje ću nositi najdraži bordo dres", za SportSport je istakao najbolji strijelac Premijer lige, Zoran Belošević.

"Tu sam u Sarajevu, dolaze mi poruke od prijatelja, od navijača. Pitaju mi gdje sam, da li sigurno odlazim i slično. Ne znam šta da im kažem osim da imam ugovor do januara, te da sam obavio razgovore sa čelnicima kluba oko produženja istog. Obostrana želja je da produžimo saradnju i najvjerovatnije će se to i dogoditi", dodao je Belošević.

Fudbaler Sarajeva osvrnuo se i na nedavno završeni jesenji dio premijerligaške sezone.

"Razočarenje je veliko, no život ide dalje. Dugo vremena smo bili na prvoj poziciji i doista mi je žao što nismo prvi prošli kroz cilj. U Bijeljini smo bacili mrlju na jednu dobru polusezonu, no ništa još nije gotovo", istakao je Belošević i na kraju je dodao:

"Do kraja prvenstva ima još 15 kola. Željezničar jeste u prednosti, ali ista iznosi samo dva boda, tako da sam siguran da će do posljednjeg 30. kola biti jako zanimljivo. Iskreno, nadam se da ćemo mi na kraju biti prvaci. Imamo kvalitet i uz malo sportske sreće možemo postati prvaci. Što se tiče mojih igara, mogu vam reći da sam zadovoljan, ali isto tako znam da mogu još više".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti