Belošević predvodi topnike Premijer lige

Belošević predvodi topnike Premijer lige

Ekipa Sarajeva remizirala je na gostovanju u Gradačcu rezultatom 2:2, te se nakon pobjede Željezničara nad Olimpicom bodovno izjednačila sa Plavima sa Grbavice.

Strijelci za bordo momčad u ovom susretu bili su Husejinović i Belošević, kom je ovo bio osmi pogodak u sezoni sa kojim se nalazi na prvom mjestu liste strijelaca Premijer lige.

 

Drugi strijelac je također igrač Sarajeva, Emir Hadžić koji se u Gradačcu nije upisao u strijelce, ali je u prethodim susretima sedam puta zatresao mrežu protivnika.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treći na listi je veznjak banjalučkog Borca, Joco Stokić koji ima šest golova, a isto toliko golova postigao je i napadač Veleža, Ćemalović Mirza.

Peto mjesto sa pet golova zauzima igrač GOŠK-a iz Gabele, Sabahudin Jusufbašić.

1. Zoran Belošević 8
2. Emir Hadžić 7
3. Joco Stokić 6
4. Mirza Ćemalović 6
5. Sabahudin Jusufbašić 5

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti