Belotti doveo Torino u vodstvo, tribine "eksplodirale"

Torino vodi protiv Rome

Belotti doveo Torino u vodstvo, tribine "eksplodirale"

Endin Čaušević

Fudbaleri Torina igraju na domaćem terenu protiv Rome u okviru šestog kola italijanske Serije A.

Prvi meč današnjeg programa igra se u Torinu, a ljubitelju fudbala mogu biti prezadovoljni otvaranjem meča. Džeko je imao odličnu priliku u trećoj minuti, ali je Hart zaustavio njegov udarac. Minutu kasnije zaprijetio je i Nainggolan, ali lopta je otišla tik pored desne stative.

Pet minuta kasnije Torino je u svom prvom ozbiljnijem napadu naplatio ove promašaje. Obi je centrirao, a mrežu Rome zatresao je Belotti za veliku erupciju oduševljenja navijača Torina.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi