Ben Arfa: Newcastle može do naslova

Čuda se događaju

Ben Arfa: Newcastle može do naslova

Edmir Škorić

Newcastleov ofanzivac Hatem Ben Arfa vjeruje da Svrake imaju snage da ove godine osvoje naslov engleskog prvaka.

Iako će mnogi reći da će žestoku bitku za naslov ove godine u Engleskoj voditi klubovi iz Manchestera - United i City, Ben Arfa je uvjeren da i Newcastle može do tog cilja.

"Ukoliko ćemo dovoljno vjerovati u naše mogućnosti i sposobnosti, možemo osvojiti naslov prvaka. Imamo dobre igrače, a samopouzdanje nam donosi razliku na terenu. Bude li ga dovoljno kod nas, možemo napraviti nešto veliko", izjavio je Ben Arfa koji je zbog teške povrede izostao većinu utkamicu u prošloj sezoni.

Newcastle je trenutno četvrtoplasirani sa 26 bodova nakon 13 odigranih utakmica. U sljedećem kolu na St. James Parku dočekuju Chelsea koji je s jednim bodom manje odmah iza njih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.