Ben Arfa sasvim sigurno ostaje u Marseilleu

Ben Arfa sasvim sigurno ostaje u Marseilleu

Edmir Škorić

Marseilleov predsjednik Jean-Claude Dassier ističe da je "95 posto" šanse da Hatem Ben Arfa ostane u klubu.

Krilni igrač povezan je sa nekoliko velikih evropskih klubova. Navodno ga žele dovesti Manchester United i grčki Olympiakos, a u posljednje vrijeme govori se i o Tottenhemu te Sevilli.

Međutim, predsjednik Marseillea Jean-Claude Dassier vjeruje da će Hatem Ben Afra ostati na Veledromu do kraja sezone.

"95 posto je vjerovatnoće da će ostati u klubu. Nikada nisam mislio da će otići, a i on ne bi bio oduševljen da nas napusti. Doista, sada je u Španjolskoj s ostatkom momčadi", kazao je Dassier, te dodao.

"Nismo dobili nikakvu ponudu, ali istina, kada bi klubovi poput Manchester i Reala ponudili 45 miliona eura, onda bi se, u najmanju ruku, dvoumili. No, vjerujem da se to neće dogoditi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti