Ben Arfa svoju sreću traži u Italiji?

Na meti Rome i Milana

Ben Arfa svoju sreću traži u Italiji?

Edmir Škorić

Hatem Ben Arfa nije dobio pravu šansu u PSG-a i zato je zaželio da ide.

Ben Arfa je navodno već poručio upravi PSG-a kako želi da ode, a klub mu ne bi trebao praviti veće probleme.

Bivši igrač Nice tvrdi kako nema preveliku namjeru da napusti Pariz, ali svima je jasno da za njega nema mjesta u sastavu francuskog prvaka, koji je nedavno tragično ispao iz Lige prvaka nakon 6:1 poraza od Barcelone na Nou Campu.

Ugledni Le Parisien javlja kako je klub spreman da pusti igrača za 20 miliona eura naknade, a 30-godišnji krilni igrač bi mogao da zaigra u Seriji A. Navodno su Roma i Milan najviše zainteresovani za Ben Arfu, iako se spominju i Southampton, te Sevilla.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ben Arfa je u prvenstvu ukupno odigrao 22 meča (624 minute) i upisao je dvije asitenciej, a dva gola je postigao u Kupovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti