Ben Arfa: Vratit ću se još ove sezone

23-godišnji veznjak optimističan

Ben Arfa: Vratit ću se još ove sezone

Francuzu marokanskih korjena, Hatemu Ben Arfi pukla je tibija i fibula lijeve potkoljenice nakon brutalnog starta Nigela de Jonga, no 23-godišnjak je optimističan da će se vratiti na teren još ove sezone.

Holanđanin Nigel de Jong je već u 3. minuti utakmice Premiershipa između Manchester Cityja i Newcastlea brutalno startovao na Hatema Ben Arfu, te mu slomoio nogu. Veznjaka Svraka je iznesen na nosilima udišući kisik iz boce.

''Vratit ću se. Spreman sam naprono radti kako bih se ove sezone vratio nateren i nastupao pred sjajnim navijačima Newcastlea. Bit će to dug put oporavka, no moram ostati pozitivan'', rekao je Hatem Ben Arfa koji se nalazi na posudbi u Newcastleu iz Marseillea.

Prve procjene su rekle da će ovaj ofanzivac pauzirati šest mjeseci, što znači da je upistno da li će zasta se vratiti na teren do kraja ove sezone,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije