Ben Haim: Samo slijepac može reći da smo favoriti protiv BiH

Kapiten Izraela pred duel sa Bosnom i Hercegovinom

Ben Haim: Samo slijepac može reći da smo favoriti protiv BiH

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u duel sa Izraelom ulazi pokošena brojnim povredama. Spisak igrača na koje Sušić ne može računati raste iz sata u sat. 

Prvo se povrijedio Vedad Ibišević, a nakon njega i kapiten našeg nacionalnog tima, Edin Džeko. Povrijeđen je i dvojac iz Hajduka, Tino Sven Sušić i Avdija Vršajević, a sada je zbog povrede prepona upitan i nastup Asmira Begovića. Bez obzira na sve povrede, kapiten Izraela, Tal Ben Haim smatra kako je naša reprezentacija mnogo kvalitetnija. 

"Ne znam kako neko može reći da imamo isti kvalitet kao i Bosna i Hercegovina. Većina naših igrača igra u nacionalnom prvenstvu Izraela. Ne pripremam teren za poraz ili remi, Bože sačuvaj, ali oni su ispred nas u mnogim parametrima. Samo slijep čovjek može reći da smo mi favoriti protiv njih," kaže Ben Haim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.