Ben Sahar: Moram ići korak po korak

Ben Sahar: Moram ići korak po korak

Edmir Škorić

Izraelac Ben Sahar, bivši igrač Chelsea, tvrdi da će njegovo vrijeme u Espanyolu tek doći, budući da ima svega 20 godina i da mora ići korak po korak.

Ben Sahar (20) od 2006. godine pa sve do prošle bio je član londonskog Chelsea, no sve tri sezone tim sa Stamford Bridgea slao ga je na posudbe. Najprije je bio posuđen QPR-u, potom Sheffield Wednesdayu, Portsmouthu te De Graafschapu.

Konačno ga je početkom ove sezone u svoje redove doveo španski Espanyol i to za jedan milion funti.

"Igrač uvijek želi igrati i na taj način pomagati timu, no to nije moguće. Trener Mauricio Pochettino odlučuje i ja ga poštujem i znam da trebam ići korak po korak. Želim više da igram, ali moram ići polako i čekati svoju priliku. Zadovoljan sam svojim doprinosom i povjerenjem koje mi daje stručni štab", kazao je Ben Sahar, te dodao.

"Ovo je moja prva godina ovjde i siguran sam da će moje vrijeme doći. Kada budem više igrao, tada ću biti i bolji igrač. U nogometu morate imati strpljenja, jer ako želite stvari da brže idu, onda može poći po zlu. Dakle. moram ići korak po korak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti