Benayoun bi mogao ostati na Emiratesu

Nakon isteka posudbe

Benayoun bi mogao ostati na Emiratesu

Yossi Benayoun došao je u redove Arsenala u posljednjim satima ljetnog prlaznog roka iz Chelseaja na jednogodišnju posudbu.

Arsene Wenger nije isključio mogućnost da izraelski veznjak na kraju sezone potpiše ugovor sa Topnicima i ostane na Emiratesu.

"U ovom trenutku je prerano govoriti da li ćemo ga potpisati ili ne. No, ne isključujem tu mogućnost. Želim da doprinese timu koliko može kao i svaki drugi igrač", rekao je Wenger.

"Benayoun svaki put daje sve od sebe kada igra i mislim da može dobro integrirati. On može igrati na obje strane. Može igrati i u sredini, ali mislim da više voli igrati na krilu. Pokazao je protiv Borussije Dortmund da je u potunosti fizički spreman", dodao je francuski stručnjak.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.