Benayoun jedva čeka igre u dresu Arsenala

Benayoun jedva čeka igre u dresu Arsenala

Edmir Škorić

Izraelski reprezentativac Yossi Benayoun oduševljen je svojim dolaskom u Arsenal te, kako je i sam kazao, s dosta nestrpljenja očekuje prve nastupe u dresu londonskog kluba.

U posljednjem danu ljetnog prijelaznog roka dogodili su se neki sasvim neočekivani transferi. Tako je Benayoun, bivši igrač Liverpoola i Chelsea, prešao u Arsenal.

"Presretan sam što sam stigao u jedan veliki klub kakav je Arsenal", rekao je Benayoun novinarima na press konferenciji prije utakmice Izraela i Grčke (0:1), te dodao:

"Dobio sam priliku da se nastavim dokazivati i čeka me veliki izazov. Jedva čekam da se vratim u Englesku, upoznam sa novim saigračima i krenem u naredno poglavlje moje karijere".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.