Benayoun ne igra protiv Hrvatske

Benayoun ne igra protiv Hrvatske

Edmir Škorić

Izraelski reprezentativac Yossi Benayoun otpao je sa spiska igrača koji će se suprostaviti Hrvatskoj u okviru kvalifikacija za odlazak na EP 2012. godine u Poljsku i Ukrajinu.

Do jučer nije bilo sigurno hoće li Chelseajev veznjak zaigrati za Izrael u jednoj od važnijih utakmica te reprezentacije u kvalifikacijama, no nekadašnji igrač Liverpoola je ipak morao priznati poraz.

"Stojim u hotelu i jako sam tužan. Živciram se jer znam koliko sam želio igrati za reprezentaciju i pomoći svojim suigračima. Sve mi se to dogodilo prije dvije najvažnije utakmice", kazao je Benayonu, dodavši:

"Znam da mi je ovo zadnja prilika da igram na EP-u i baš sam zato želio igrati protiv Hrvatske i Grčke."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije