Benayoun novi igrač Chelseaja
Sada u istom klubu sa Drogbom...

Izraelac i službeno na Stamford Bridgeu

Benayoun novi igrač Chelseaja

Edmir Škorić

Izraelski reprezentativac Yossi Benayoun (30) potpisao je danas za londonski Chelsea.

Bivši igrač Liverpoola se već danima spominje kao novo pojačanje Chelseaja, a danas je i službeno član momčadi sa Stamford Bridgea.

"Veoma sam uzbuđen što sam došao u klub kakav je Chelsea. To je veliki klub i mislim da je ovo san svakog igrača. Nadam se da ćemo zajedno imati puno uspjeha", kazao je Benayoun na današnjem predstavljanju.

Izraelac iza sebe ima tri provedene sezone na Anfieldu. Ranije je igrao za West Ham i Racing Santander, a u plavom dresu bi ga mogli vidjeti 17. jula, kada Modri igraju prijateljsku utakmicu sa Crystal Palaceom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije