Benayoun želi veću minutažu

Benayoun želi veću minutažu

Nogometaš Chelsea na posudbi u Arsenalu, Yossi Benayoun, nada se da će uskoro početi pružati bolje partije, te da će samim tim sebi obezbijediti veću minutažu.

"Nisam započeo mnogo utakmica, ali svaki put kada dobijem šansu dam sve od sebe. Tim trenutno igra jako dobro i Wenger ne želi mijenjati pobjedničku postavu. Nalazimo se u sjajnom nizu i sada se jako teško mogu izboriti za prvih jedanaest", rekao je Benayoun, nastavivši:

"Jedino što mogu uraditi je da čekam pravi trenutak, a nije bitno da li će to biti cijela utakmica ili 15 minuta. Morat ću se dokazati na terenu i siguran sam da to mogu."

Ovaj izraleski nogometaš je u sinoćnjoj utakmici Lige prvaka započeo susret, a Arsenal je poražen od Olympiakosa, rezultatom 3:1. Jedini strijelac za Topnike bio je upravo Benayoun.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije