Bendtner: Želio bih preći u Real ili Barcelonu...

Želi otići iz Arsenala

Bendtner: Želio bih preći u Real ili Barcelonu...

Midhat Šljivak

Osporavani danski napadač iz redova londonskog Arsenala Nicklas Bendtner tvrdi kako bi mogao u januaru preći u Real Madrid ili Barcelonu.

Bendtner već dugo želi napustiti redove Tobdžija, gdje ne dobija dosta prilike za igru, a za danske medije izjavio je kako bi u januaru želio preći u Real Madrid ili Barcelonu...

"Ne trčim za novcem, jer je ovo ipak sport. Idem negdje gdje ću biti sretan, gdje mogu postizati golove i osvajati trofeje. Ne želim sjediti na klupi želim igrati", rekao je Bendtner, a potom je i otkrio gdje bi želio igrati:

"Želio bih otići u Real Madrid ili Barcelonu", dodao je Bendtner, koji je za Arsenal u ovoj sezoni odigrao samo 32 minute.

Ko zna, možda mu se želja i ispuni...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti