Benitez: Bale je poput Ferrarija

Velšanin top tema u medijima

Benitez: Bale je poput Ferrarija

Trener Intera, Rafalel Benitez dao je jedno zanimljivo poređenje između krilnog igrača Tottenhama, Garetha Balea kojeg je usporedio sa Ferrarijem i njegovih odbrambenih igrača koji su poput Volvoa.

Reprezentativac Velsa je odlično odigrao obje utakmice protiv Inera u okviru Lige prvaka, a od tada je postao top tema u svim medijima.

"Igrali smo više puta protiv Balea. Znamo da je brz i da ga je teško čuvati. Trebali smo napasti kada izgubimo loptu, Bale je brži u prostoru i teško ga je zaustaviti, jer je koncentrisan po boku", rekao je Rafa Benitez, te dao zanimljivo poređenje:

"Ukoliko vozim Volvo, a sa druge strane je Ferrari, izgubit ću. Volvo jeste dobar auto, jer to je naš sponzor, ali Ferrari brže vozi utrke."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.