Benitez bi u Juve doveo Kuyta, Behramija...

Tuttosport tvrdi

Benitez bi u Juve doveo Kuyta, Behramija...

Edmir Škorić

Talijanski list Tuttosport i dalje tvrdi da će Rafael Benitez biti novi trener Juventusa narednog ljeta, pa se, nekako logično, nameću pojačanja iz Engleske, koje bi Benitez doveo u Torino.

Osim pokušaja da dovede Dirka Kuyta i Mascherana iz Liverpoola, Rafael Benitez bi, tvrdi Tuttosport, doveo i veznjaka West Hama, Valon Behramija.

25-godišnji švicarski reprezentativac ima ugovor sa Čekićarima do kraja 2012./13. sezone, ali je često bio povezan sa većim evropskim klubovima.

Behrami već ima iskustva igranja u Seriji A, budući da je nekoć nastupao u rimskom Laziju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije