Benitez izabrao šest sigurnih veznih igrača

Ostali se moraju namučiti

Benitez izabrao šest sigurnih veznih igrača

Rafael Banitez želi se dokazati u prvoj sezoni na klupi Reala i navodno već danima u kampu 'kraljevskog kluba' slaže taktiku kojom će napasti trofeje. 

Španski mediji javljaju kako će Benitez promijeniti formaciju i orijentisati se na zgusnutu i jaku veznu liniju, te je praktički već siguran kojih će šest veznjaka imati sigurno mjesto iduće sezone. 

Među njima je nedodirljiv Luka Modrić, a uz njega sigurno mjesto još imaju James, Kroos, Bale, Isco i Casemiro, dok brazilski internacionalac Lucas Silva vjerovatno odlazi na posudbu. 

Podsjećamo, Benitez je ugovor sa Realom potpisao 3. juna i na Santiago Bernabeu je stigao iz italijanskog Napolija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.