Benitez: Kakva kriza?

Benitez: Kakva kriza?

Edmir Škorić

Iako je sezona tek nedavno startala, španski stručnjak na klupi Intera, Rafael Benitez, speman je trpiti razne priče. Između ostalih, i onu kako se njegova momčad nalazi u krizi.

Takva priča pokrenuta je nakon prvog prvenstvenog porza Neroazzurra (1:0 od Rome). Osim ovog poraza, Inter je u prvom kolu remizirali kod Bologne (0:0), te upisao i tri pobjede.

"Zaista ne znam o kakvoj se krizi priča. Pogledam tabelu i sve mi je jako čudno", kazao je Benitez, dodavši:

"Shvatio sam odamh koliko je teško raditi u Italiji. Sezona prkatički nije ni počela, a mi se suočavamo sa pričom o krizi. Čak štoviše, tatkvo što je i neutemeljeno pričati. Mi smo u klubu zadovoljni, uostalom, kako ne bi bili kada smo prvi".
Inter sutra dočekuje  Werder u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka. Podsjećamo da su u prvom remizirali kod Twentea (2:2).

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.