Benitez kao zamjena za Mourinha

Benitez kao zamjena za Mourinha

Čelnici prvaka Italije i finaliste Lige prvaka Intera već su se pomirili sa mogućnošću da ostanu bez trenera, Josea Mourinha.

Zbog toga su krenuli u potragu za njegovim nasljednikom, a jedno od rješenja bi mogao da bude i trener koji se ove godine baš i nije dokazao rezultatima, Rafael Benitez.

Kako prenosi The Sun, Portugalac je blizu odlaska u madridski Real, a Italijani pokušavaju da iskoriste ne baš povoljnu situaciju u kojoj se nalazi Benitez i navodno započnu preliminarne pregovore. Španac je već bio na meti jednog kluba iz Italije, Juventusa, ali do realizacije transfera nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti