Benitez: Liverpool ne želi Lavezzija

Sa Anfielda demantuju

Benitez: Liverpool ne želi Lavezzija

E. Škorić

Navodno su u Liverpoolu bili zainteresovani za Ezequielom Lavezzijem, no Rafael Benitez demantuje takve špekulacije, te ističe kako "redsi" nikada nisu kontaktirali Lavezzija, ali i nemaju namjeru za to

Argentinac Ezequiel Lavezzi je, navodno, bio na meti Liverpoola, ipak trener Rafael Benitez ističe da su to "špekulacije u prazno", te da od toga nema ništa.

"Nikada nismo kontaktirali Lavezzija i nemamo namjeu za to. Želimo da zaustavimo te priče", istakao je španjolski taktičar za engleski tisak.

Lavezzijev menadžer Eduardo Rossetto nedavno je izjavio da su "redsi" pokazali interesovanje za njegovim klijentom, ipak sa Anfielda tvrde da ne žele napadača Napolija.

Za 24-godišnjeg Lavezzija se, navodno, interesuju AC Milan, Juventus i Manchester City.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.