Benitez poslao ponudu za veznjaka Evertona

Cleverley na meti Svraka

Benitez poslao ponudu za veznjaka Evertona

D. Vejo

Fudbaleri Newcastlea na dobrom su putu da se vrate u elitu.

Povodom toga, crno-bijeli polako počinju formirati stabilan tim za Premiership. Po svemu sudeći, španski stručnjak na klupi Svraka Rafael Benitez, želi prvo krenuti od sredine terena.

Da je tako, govori i činjenica da su crno-bijeli poslali ponudu Evertonu za veznjaka Toma Cleverleyja. Ovaj 27-godišnji fudbaler, u drugom je planu kod Ronalda Koemana, te bi mu nova sredina značila i oživljavanje karijere.

Ponuda Newcastlea već je poslata na Gudison, a u pitanju je pozajmica.

Pomenuti transfer, mogao bi biti ostvariv s obzirom da Newcastle dugo neće moći računati na igrača sredine terena Atsua, koji je povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi