Benitez: Torres će teško protiv Vidića

Liverpool protiv Manchester Uniteda

Benitez: Torres će teško protiv Vidića

Trener Liverpoola Rafael Benitez smatra da njegov napadač Fernando Torres neće moći lako izaći na kraj sa Nemanjom Vidićim u sutrašnjem duelu sa Manchester Unitedom.

"Vidić je odličan igrač, koji ima mnogo iskustva i mislim da Torresu neće biti lako da ga nadigra, ali se ipak nadam da će to i uraditi", rekao je španski stručnjak na kormilu Redsa.

"Glavna stvar za nas je da kao ekipa igramo dobro, što smo pokazali pobjedama protiv Portmosutha i Lillea i mislim da možemo pobijediti svakoga, pa i Manchester United", dodao je strateg kluba sa Anfield Roada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.