Benitez želi Lucasa iz Liverpoola

Benitez želi Lucasa iz Liverpoola

Aktuelni evropski prvak milanski Inter označio je trojicu igrača veznog reda, koji se nalaze na listi želja trenera Rafaela Beniteza.

Corriere dello Sport piše danas kako u Interu žele naći zamjenu za veterana Estebana Cambiassa na poziciji defanzivnog veznog.

Na preporuku trenera Beniteza, Inter će pokušati dovesti Brazilca Lucasa Leivu iz Liverpoola, a u italijanskom prvaku su uvjereni kako će uspjeti realizovati ovaj transfer, s obzirom da Lucas na Anfieldu sjedi na klupi.

Ukoliko Inter ne uspije dovesti Lucasa, kao alternative se spominju Bayernov Bastian Schweinsteiger i Xabi Alonso iz madridskog Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije