Benjamin Čolić ipak nije teže povrijeđen

Dislocirana čašica

Benjamin Čolić ipak nije teže povrijeđen

Midhat Šljivak

Iako su u prvi mah činilo kako je povreda fudbalera Željezničara Benjamina Čolića u meču sa ekipom Plzena teže prirode, na svu sreću ipak se ne radi o težoj povredi koljena.

Nakon što je u 11. minuti nakon jednog duela Čolić ostao ležati na terenu držeći se za koljeno, činilo se kako je fudbaler Plavih doživio tešku povredu koljena.

Ipak, nakon pregleda u bolnici utvrđeno je da se radi samo o dislociranju čašice koljena, te bi Čolić vrlo brzo trebao ponovo na teren.

Iz predostrožnosti će se za dva dana obaviti još jedna pretraga i snimanje njegovog koljena, no kako stvari stoje Čolić će za nekoliko dana biti ponovo spreman za igru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.