Benko: Napravit ćemo sve da obradujemo naše navijače

Sarajevo suta na Koševu dočekuje Slaviju

Benko: Napravit ćemo sve da obradujemo naše navijače

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra na domaćem terenu u okviru 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju protiv Slavije.

Napadač aktuelno prvaka BiH Leon Benko na današnjoj press konferenciji kazao je da vjeruje da je novi trener ove ekipe Almir Hurtić ostavio pozitivan trag na tim Sarajeva.

"Svi smo svjesni u kojoj smo situaciji i sutra ćemo sve napraviti da obradujemo naše navijače. Samim tim svoje ambicije bi vratili na najviši nivo. Atmosfera u atmosferi je dobra, a sa sutrašnjom pobjedom bi bila još bolja", rekao je Benko.

On je dodao da je na Koševu uvijek teško igrati, ali da pobjeda protiv Slavije ne bi trebala biti upitna.

"Ako svi budemo 100% u ovoj utakmici napravit ćemo pozitivan rezultat. Nisam bio u prvom planu kod Miodraga Ješiča, ali ne bih se vraćao na taj period. Nisam želio reagovati na njegove odluke, ponio sam se kao profesionalac i radio na sebi, a svaku šansu koju mi je pružio sam htio odraditi maksimalno radi sebe i ekipe", izjavio je napadač Sarajeva, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navijači su dodatni motiv koji me držao zbog svega što se dešavalo da ne bih reagovao na neke stvari. S jedne strane je to profesionalziam, a s druge strane su oni podrška meni i svima nama. Na meni je da radim dalje, da ih uveseljavam, dajem svoj maksimum i da osvajamo bodove", zaključio je Benko.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi