Benrahma novi igrač West Hama

Brentford potvrdio

Benrahma novi igrač West Hama

E. Oštraković

Iako su engleski mediji prije nekoliko dana prenijeli informaciju da je Benrahmi propao transfer, to se na kraju nije ispostavilo tako.

Naime, Brentford je danas potvrdio da je Benrahma novi igrač West Hama, te da odlazi na jednogodišnju posudbu.

Ipak, Benrahama je novi igrač West Hama jer je dogovoreno da kada posudba istekne, ovaj nogometaš bude otkupljen od strane kluba u kojem će biti na posudbi.

Sigurno da je ovo veliki transfer za njega, te će moći sav svoj talenat pokazati u Premiershipu.

Top Komentari

Penderinos
Nekako me neodoljivo podsječa na Nila Mopeja koji je također igrao u Brentordu zabijao na sve strane i otišao za veliki novac premijer ligu (Brighton). Usto je također alzirac kao i mopej, imaju skoro isto godina igraju istu poziciju, obojica iz francuske lige došli do brentforda a i izgledom su kao prepolovljena jabuka. Bit ce zanimljivo vidjeti kad se nadju na suprotnim stranama
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi