Bent i Richards propuštaju Wales

Bent i Richards propuštaju Wales

Edmir Škorić

Darrent Bent i Micah Richards neće konkurirati za mjesto u sastavu engleske nogometne reprezentacije, koja u utorak na Wembleyu dočekuje Wales.

Povrijeđeni dvojac vratio se kući na liječenje, budući da zbog povreda neće moći nastupiti u narednoj kvalifikacijskoj utakmici, koja se igra već u utorak.

Cityjev nogometaš povrijedio je koljeno, dok napadača Aston Ville muče prepone, pa nije bio spreman ni za utakmicu s Bugarskom u Sofiji, u kojoj su Englezi slavili s 3:0.

Engleski selektor Fabio Capello nije slao dodatne pozive. Podsjetimo da je Engleska vodeća u svojoj grupi, a na Wembleyu dočekuju Wales, koji je u petak s 2:1 savladao Crnu Goru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.