Bent igra već protiv Blackburna?

Bent igra već protiv Blackburna?

Edmir Škorić

Menadžer Sunderlanda Steve Bruce ističe kako bi napadač Darrent Bent mogao zaigrati već u ponedjeljak protiv Blackburna, iako se smatralo da će engleski reprezentativac pauzirati duži period.

Engleski reprezentativac i napadač Sunderlanda, Darren Bent mogao bi biti spreman za utakmicu sa Blackburnom koja se igra u ponedjeljak. Bent je zabio svoj prvi pogodak za Englesku u kvalifikacionoj utakmici protiv Švicarske, ali je zbog povrede propustio duel sa Crnom Gorom na Wembleyu (0:0).

"Darren je obavio dodatne preglede i ustanovljeno je kako se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi. Uvijek se brinete kada igrač povrijedi prepone", kazao je menadžer Sunderlanda Steve Bruce za službenu stranicu kluba.

Bent je ovog ljeta sigao iz Tottenhama, te je dosad odigrao svih sedam ligaških utakmica za Crne mačke.

"Da je utakmica sa Blackburnom u subotu, rekao bih da Bent ne bi igrao, ali obzirom da se igra u ponedjeljak, smatram da će on biti spreman. Pratit ćemo situaciju i vidjeti u ponedjeljak kakvo će biti stanje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.