Bent iz Tottenhama u Sunderland

Napadač otet iz aviona

Bent iz Tottenhama u Sunderland

Adnan Beganović

Karijere povremenog engleskog reprezentativca Darrena Benta u Tottenhamu je okončana na pravi filmski način. Naime, Bent je sjedio u avionu kojim su igrači Pijetlova trebali krenuti na turnir u Kinu kada se pojavio čovjek iz Sunderlanda i izvukao ga iz istog.

Pojavljivanje čovjeka iz Sunderlanda i odlazak Benta iz aviona znak je da su pregovori dva engleska kluba uspješno okončani, te da će ovaj napadač karijeru nastaviti na „Stadion Svjetlosti“.

Tottenham će na ime obeštečenja dobiti od Sunderlanda 17 miliona eura, a igrač i klub će u narednih nekoliko dana dogovoriti sve uslove oko ugovora. Engleski mediji navode da će se Bent i menadžer Sunderlanda Steve Bruce sigurno dogovriti jer je sam igrač već nekoliko puta navodio da želi napustiti Pijetlove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.