Bent se izvinio što nije gledao svoj klub

Bent se izvinio što nije gledao svoj klub

Edmir Škorić

Dok je Aston Villa izgubila kod kuće od Liverpoola (0:2), Darren Bent je išao u šoping, što je dilo dosta prašine u Birminghamu.

Engleski reprezentativni napadač uslikan je kako kupuje Božićne poklone za vrijeme utakmice Villa - Liverpool, koju je propustio zbog povrede.

"Gledao sam veći dio utakmice na televiziji. Nisam imao predstavu da će moj izlazak izazvati reakciju i zbog toga se ovim putem izvinjavam", poručio je Bent.

Podsjetimo da je Bent najskuplje pojačanje u povijesti kluba iz Birminhama, a trenutno je vodeći klupski strijelac sa pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.